Mallığa Darbe

-Korkuyorum Anne!

-Nnnnn Korkma Yavrum, Bu da Bir Site.

Korsan Site

Skamu.com - The only place for Myspace icons, Orkut avatars, and profile codes

Darbeye DARBE

25 Mart 2009 Çarşamba


Sevgili Günlük, birkaç gündür tıpkı benim darbe günlüğüm gibi, başkalarının da darbe günlükleri tuttuğunu öğrenmiş bulunmaktayım.

















Ne çok darbe sever varmış memlekette!, hayır, "hayvan severin" memlekteimizde "insan severe" "oranla daha de çok olduğunu biliyorduk da, darbe severlerin de bu kadar fazla olacağını tahmin edemiyorduk doğrusu...

Herkes bu gençliğin, bu halkın elinde, rezilliğe doğru gittiğinden emin olduğu memleketi, canım Türkiyemi kurtarma derdine düşmüş sanırsam. Ne güzel...






Yalnız,









Gerek omuzlarındaki yıldızları saymanın samanyolu galaksisindeki gezegenleri hesaplamaktan daha zor gördüğüm üstün üstü, en üst, en en en en üst rütbeli kardeşler, gerekse bu üst rütbeli kardeşlerin darbe heveslerini boğazlarına dizen, onları öksürten, aksırtan, tıksırtan abiler, yani darbeyi arbedeye çevirenler sonra da haybe yapanlar, her biri, gaflet ve dalalet içinde...

Neden?

Bunlar BİZSİZ bütün darbelerin mastürbasyon darbesi olacağını unutuvermişler, bunlar onun bunun aklıyla vatanı kurtarma derdine düşmüşler, Bunlar BİZİ unutmuş.

Oysa, en rezil, en iğrenç olarak gördüğünüz insanların yumruğu olmadan, darbenin de kuvveti olmaz sevgili irili ufaklı darbe kımılları.

Kimse, yozlaşmış, piçleşmiş, düşmüş, düşürülmüş, rezilleşmiş, ahlaksızlaşmış BİZLER adına darbe marbe yapamaz!

Artık, bizi hesaba katmadan, bu gençliği, evet evet, rezilleşmiş olarak gördüğü, bu argo satırları yazan gençliği kaale almadan avuçlarınızı ya da en fazla egolarınızı yalarsınız. Bu da kapak ola!

Bu ülkede darbe yapılacaksa onu da biz yaparız!( Yahu bu söz biyerlerden tanıdık geldi ama neyse)

Hemide sizinki gibi, başkaları adına değil, bizzat kendi adımıza, kendimizdeki eksiklikleri, kirliliği, pisliği çok iyi bildiğimiz için, bunu bizden iyi başka kimsenin bilemeyeceğini, çünkü başka kimsenin kendisine bizim kadar samimi olmadığını bildiğimiz için biz yaparız.

Yaşasın piçlerin, piçleştirilmişlerin, piçliğe mahkum edilenlerin, kendisinden iğrenilenlerin, 2. sınıf bile değil, 3. sınıf vatandaş muamelesi, kutup zencisi muamelesi görenlerin evrensel darbesi!

Darbeye darbe ulan!

Gonzoyla UYAN

:D

0 Hoppalaaa!:

KÖSTEKLENENLER

zwani.com myspace graphic comments