Mallığa Darbe

-Korkuyorum Anne!

-Nnnnn Korkma Yavrum, Bu da Bir Site.

Korsan Site

Skamu.com - The only place for Myspace icons, Orkut avatars, and profile codes

Böl, Parçala Yönet Dediler

20 Mart 2009 Cuma



Sevgili darbe günlüğüm, Büyük ve güya Yepyeni Dünya Düzenini kurgulayanların düşüncelerini okur gibi hissediyorum şu an...

Şimdi mesela şu rakırcı fakırcılar, punkçılarla, Arabeskçiler repçilerle, Galatasaraylılar, Fenerlilerle sidik yarıştırıyo ya...İşte bu sidik yarışı bu yarışı yapanların vakit öldürüp, bol bol egosunu cilalamasına sebep olurken, malı alan üsküdarı geçiyo a.q...tabi bu deyim, işin türkiye ayağa için geçerli. Bizim o küçük mutluluklarımız, sürtüşmelerimiz, sadece Türkiyedeki kodamanların ekmeğine yağ değil, asıl kodamanların da ağızına bal şeker. Atı alan Menhettını da geçiyo yani...

"EE kanka ne yapalım yani...." Ne değişecek be olum", "Sen mi kurtarıcan lan olum dünyayı, Cüneyt Arkın kurtardı, oğlu kurtardı, takip etmiyon mu haberleri" türü ve türevi geyiklerinizi şimdiye kadar çok beğendim arkadaşlar.

Yalnız bu geyiklerinizin, kıçınızdan ter damlatıncaya kadar sömürülmenizi sağlayan bi yanı da var kankalar!

Kankam, Bunları yerli yersiz gevelediğin müddetçe " ben koyunum ve koyun kalıcam" sloganıyla, girdiğiniz her ortamda senin düdüklenmene sebep olacak geyikler bunlar.

Yani anlayacağınız, Bizi Boynuzlayan, bizim geyiğimizden başkası diil...

Haaaaa, Geyik yapmayalım mı? Alasını yapalım! Ama şimdi abi "enayi" de olmaya gerek yok geyik geyik diyerek.

Millet bizim gibi açık konuşanları sevmez bilirsiniz kankalar, bizim gibilerden de mertlik falan beklemez. Bizi zaaten çoktan gözden çıkarmış millet. Biz de kendi kendimizi gözden çıkarmışız.

Ama sana bişey diyim mi kanka, biz Piçlerden babası yok dünyada! ha, şimdiye dek babalık yapamadık, o ayrı mesele! Yapmadık çünkü bize bakanların gözüyle baktık kendimize. Ama artık benim içinm iş değişti kankalar!

0 Hoppalaaa!:

KÖSTEKLENENLER

zwani.com myspace graphic comments